Any académic a canadà

Canadà no només us ofereix coneixements, sinó també experiències que us faran créixer. Prepara’t per a un any ple d’aprenentatge, amistats internacionals i moments inoblidables.

La teva aventura educativa comença al Canadà!

Destinacions educatives al Canadà:

Explora, Aprèn i Viu l'Experiència Acadèmica Perfecta a Cada Província

Alberta

Excel·lència educativa, economia dinàmica, i qualitat de vida destacada. Amb majestuoses Muntanyes Rocalloses, oportunitats d’ocupació, seguretat i diversitat cultural, és la destinació ideal per a una experiència acadèmica completa.

British Columbia

Vida excepcional, paisatges enlluernadors, innovació educativa, vibrant economia, ambient segur. L’elecció perfecta per a una experiència educativa enriquidora a la costa oest.

Manitoba

Ambient acollidor, economia robusta, qualitat de vida excel·lent. Institucions educatives de qualitat i rica escena cultural fan de Manitoba l’elecció perfecta per a estudiants internacionals.

New Brunswick

Encant històric, paisatges pintorescos, rica herència bilingüe. Institucions educatives de qualitat en un ambient segur. Una barreja única d’oportunitats educatives a la costa atlàntica.

Saskatchewan

Vastes planes, economia agrícola, experiència educativa sòlida. Innovació i excel·lència en institucions. Comunitat amigable, qualitat de vida notable. Una experiència educativa enriquidora entre bellesa natural i vibrants comunitats.

Nova Scotia

Encant marítim, paisatges costaners espectaculars, rica història. Comunitat acollidora, institucions acadèmiques d´alta qualitat. Nova Scotia, una experiència educativa enriquidora entre l’autenticitat i la bellesa única de la regió.

Ontario

Diversitat cultural i econòmica a ciutats dinàmiques com Toronto i Ottawa. Oportunitats educatives de classe mundial, institucions acadèmiques de renom. Economia diversificada, entorn propici per a l’aprenentatge i el desenvolupament professional. Ontario, destinació educativa emocionant amb rica vida cultural i seguretat.

Prince Edward Island

Encant costaner, paisatges idíl·lics i comunitat acollidora. Experiència educativa íntima, institucions de qualitat. PEI, destí pintoresc i autèntic per a estudis enriquidors.

Quebec

Riquesa cultural, escena urbana vibrant. Excel·lència educativa en un entorn bilingüe. Oportunitats úniques a ciutats com Quebec i Montreal. Quebec, una experiència enriquidora en la diversitat francòfona i canadenca

Newfoundland and Labrador

Bellesa natural única, història marítima i cultura distintiva. Experiència educativa única en un entorn acollidor. Estudiar a Newfoundland and Labrador és explorar autenticitat i singularitat a la regió atlàntica del Canadà.

Què és l'any acadèmic?

L’any acadèmic a l’estranger és la millor opció per a qualsevol estudiant i família que vulgui assolir fluïdesa total en anglès i, alhora, augmentar les oportunitats laborals en el futur. Desenvoluparan habilitats i dominaran l’anglès, brindant al currículum de l’estudiant la diferenciació necessària gràcies a la internacionalització de la formació acadèmica en un món cada vegada més globalitzat, on el domini d’aquest idioma comença a ser un requisit imprescindible.

Ja sigui a una institució pública o privada, el nostre programa d’any acadèmic és l’elecció perfecta. Tots els estudis són convalidats a la tornada, després de completar el curs.

any acadèmic

Per què amb LEOH IDIOMAS?

LEOH Idiomas està encantat d’acompanyar-te en la teva formació, brindant-te l’oportunitat de fer els teus estudis a una escola, institut o universitat (pública o privada) a Irlanda, Regne Unit, Canadà i Estats Units. Així podràs viure aquesta experiència educativa, cultural i personal enriquidora i única. Descobreix el món mentre aprens anglès amb nosaltres!

Tots els estudis són convalidats

Seguretat pels teus viatges

Cuidem de tu durant el viatge

.

Allotjament en residència o amb famílies

Transfers anada i tornada des de l'aeroport d'arribada

Esports, activitats socials i excursions

.

Estudiants entretinguts i motivats són estudiants feliços i futurs professionals!

Escoles, High Schools, Universitats

Amb l’assessorament personalitzat de LEOH i després de comentar tots els detalls de les preferències de destinació, estudis, habilitats, interessos específics (esports, teatre, dansa, música, habilitats, passatemps, etc.), així com els avantatges de cada destinació, presentarem les diferents opcions de cada escola, institut i/o universitat. Els estudiants podran triar la que millor s’adapti a les vostres preferències i necessitats.

Donem suport als teus talents i interessos

Ens encanta ajudar els estudiants a trobar orquestres, escoles de ball, equips i clubs esportius, o qualsevol hobby o activitat que realitzin. Sabem que després d’estudiar, les seves passions, aficions i hobbies són molt importants perquè puguin sentir-se tan semblant com sigui possible a com són a casa.

Els estudiants trobaran programes acadèmics d’alt nivell, per la qual cosa continuaran evolucionant també a totes les àrees.

Aquells alumnes que ho desitgin podran beneficiar-se d’excel·lents programes en art, disseny, moda i fotografia, a més de fer els estudis. Estarem encantats d’ajudar-te

També fem programes de Formació Professional a partir dels 16 anys.

Donem suport a les sol·licituds de cursos de negocis, informàtica, hospitalitat, esport, mitjans de comunicació, etc.

    Contacta amb nosaltres

    Omplint aquest formulari consenteix que es guardi i gestioni la seva informació en aquest lloc web.
    Revisar la política de privadesa