Any acadèmic a EEUU

Viu una experiència inoblidable als Estats Units: submergeix-te en la seva cultura i història i amplia el teu horitzó acadèmic i personal.

Estudiar als Estats Units transformarà la teva vida acadèmica i personal.

PER QUÈ EEUU?

Año académico en EEUU | LEOH Idiomas
 • EXPERIÈNCIA MULTICULTURAL
 • ENSENYAMENT DE QUALITAT
 • ENSENYAMENT PÚBLIC O PRIVAT
 • VIURE EL SOMNI AMERICÀ
 • TOTES LES POSSIBILITATS AL TEU ABAST

Destinacions Educatives a EEUU

new york

california

florida

nebraska

Washington

texas

ohio

illinois

i molts més!

Els nostres programes escolars a EEUU

J1

Col·legis públics

Una experiència enriquidora i transformadora per als estudiants, ja que els ofereix l’oportunitat de submergir-se en una cultura diferent, millorar les seves habilitats lingüístiques, créixer com a individus i adquirir una perspectiva global més àmplia.

F1

Col·legis públics o privats

Una oportunitat única i emocionant per a estudiants internacionals que volen submergir-se en un entorn educatiu vibrant i divers. Dissenyat per oferir una experiència integral d’aprenentatge, el programa F1 permet als participants estudiar en institucions educatives de renom i desenvolupar una profunda entesa de la cultura nord-americana.

F1 - boarding school

Internat

En una boarding school, los estudiantes no solo reciben una educación de alta calidad, sino que también tienen acceso a instalaciones y recursos adicionales fuera del horario escolar. Esto incluye actividades deportivas, artísticas y sociales, así como apoyo académico y personalizado por parte de tutores y profesores internos.

els nostres allotjaments a eeuu

Escuelas Públicas
(Public Schools)

 Son financiadas por el gobierno local y ofrecen educación gratuita. Las escuelas públicas están abiertas a todos los estudiantes que viven en el área de su jurisdicción.

Escuelas Privadas
(Private Schools)

Son instituciones educativas financiadas por matrículas y donaciones. Pueden tener estándares de admisión más estrictos y a menudo ofrecen programas educativos especializados.

Escuelas de Internado
(Boarding Schools)

Son escuelas privadas donde los estudiantes residen en el campus durante todo el año. Ofrecen una educación integral que incluye alojamiento, comida y actividades extracurriculares.

Què és l'any acadèmic?

L’any acadèmic a l’estranger és la millor opció per a qualsevol estudiant i família que vulgui assolir fluïdesa total en anglès i, alhora, augmentar les oportunitats laborals en el futur. Desenvoluparan habilitats i dominaran l’anglès, brindant al currículum de l’estudiant la diferenciació necessària gràcies a la internacionalització de la formació acadèmica en un món cada vegada més globalitzat, on el domini d’aquest idioma comença a ser un requisit imprescindible.

Ja sigui a una institució pública o privada, el nostre programa d’any acadèmic és l’elecció perfecta. Tots els estudis són convalidats a la tornada, després de completar el curs.

any acadèmic

Per què amb LEOH IDIOMAS?

LEOH Idiomas està encantat d’acompanyar-te en la teva formació, brindant-te l’oportunitat de fer els teus estudis a una escola, institut o universitat (pública o privada) a Irlanda, Regne Unit, Canadà i Estats Units. Així podràs viure aquesta experiència educativa, cultural i personal enriquidora i única. Descobreix el món mentre aprens anglès amb nosaltres!

Tots els estudis són convalidats

Seguretat pels teus viatges

Cuidem de tu durant el viatge

.

Allotjament en residència o amb famílies

Transfers anada i tornada des de l'aeroport d'arribada

Esports, activitats socials i excursions

.

Estudiants entretinguts i motivats són estudiants feliços i futurs professionals!

Escoles, High Schools, Universitats

Amb l’assessorament personalitzat de LEOH i després de comentar tots els detalls de les preferències de destinació, estudis, habilitats, interessos específics (esports, teatre, dansa, música, habilitats, passatemps, etc.), així com els avantatges de cada destinació, presentarem les diferents opcions de cada escola, institut i/o universitat. Els estudiants podran triar la que millor s’adapti a les vostres preferències i necessitats.

Donem suport als teus talents i interessos

Ens encanta ajudar els estudiants a trobar orquestres, escoles de ball, equips i clubs esportius, o qualsevol hobby o activitat que realitzin. Sabem que després d’estudiar, les seves passions, aficions i hobbies són molt importants perquè puguin sentir-se tan semblant com sigui possible a com són a casa.

Els estudiants trobaran programes acadèmics d’alt nivell, per la qual cosa continuaran evolucionant també a totes les àrees.

Aquells alumnes que ho desitgin podran beneficiar-se d’excel·lents programes en art, disseny, moda i fotografia, a més de fer els estudis. Estarem encantats d’ajudar-te

També fem programes de Formació Professional a partir dels 16 anys.

Donem suport a les sol·licituds de cursos de negocis, informàtica, hospitalitat, esport, mitjans de comunicació, etc.

  Contacta amb nosaltres

  Omplint aquest formulari consenteix que es guardi i gestioni la seva informació en aquest lloc web.
  Revisar la política de privadesa