any acadèmic a irlanda

Estudiar a Irlanda et garanteix no només una educació de qualitat, sinó també vivències enriquidores que contribuiran al teu desenvolupament.

Prepara’t per submergir-te en un any ple d’aprenentatge significatiu, connexions internacionals i records inoblidables.

La teva aventura educativa comença a Irlanda

Destinacions Educatives a IRLANDA:

Explora, Aprèn i Viu l'Experiència Acadèmica Perfecta a Cada Província

DUBLIN

Amb la seva rica història, ambient cultural vibrant i destacat panorama educatiu, estudiar a Dublín ofereix una oportunitat única per fusionar aprenentatge de qualitat, immersió en una societat acollidora i accés a una pròspera xarxa professional.

wicklow

Amb la seva impressionant bellesa natural, atmosfera acollidora i enfocament educatiu d’avantguarda, estudiar a Wicklow us brinda l’oportunitat de submergir-vos en un entorn educatiu excepcional i alhora gaudir de la serenitat de la natura i la cultura local.

athlone

Amb una combinació única d’un entorn acadèmic estimulant, una comunitat acollidora i una ubicació estratègica al cor d’Irlanda, Athlone ofereix una experiència educativa enriquidora, promovent el creixement personal i professional a través del seu entorn dinàmic i diverses oportunitats d’aprenentatge.

meath

Descobriràs una fusió perfecta entre una educació de primera categoria, un entorn històric captivador i una comunitat vibrant. Submergeix-te en un ambient d’aprenentatge estimulant i experimenta l’encant d’aquesta rica regió en patrimoni cultural i bellesa natural.

cork

Cork ofereix una educació de primer nivell en un entorn dinàmic i culturalment divers. Amb una pròspera escena artística, opcions de carrera en apogeu i una comunitat acollidora, estudiar a Cork et permet submergir-te en un entorn d’aprenentatge enriquidor mentre explores la bellesa de la regió i et connectes amb una xarxa global d’oportunitats.

sligo

Podràs gaudir d´una educació excepcional en un entorn natural impressionant i una comunitat acollidora. Amb un enfocament a la innovació, una rica herència cultural i una xarxa professional en creixement, estudiar a Sligo et brinda l’oportunitat de desenvolupar-te tant personalment com professionalment mentre et submergeixes en la bellesa natural i la rica història de la regió.

Què és l'any acadèmic?

L’any acadèmic a l’estranger és la millor opció per a qualsevol estudiant i família que vulgui assolir fluïdesa total en anglès i, alhora, augmentar les oportunitats laborals en el futur. Desenvoluparan habilitats i dominaran l’anglès, brindant al currículum de l’estudiant la diferenciació necessària gràcies a la internacionalització de la formació acadèmica en un món cada vegada més globalitzat, on el domini d’aquest idioma comença a ser un requisit imprescindible.

Ja sigui a una institució pública o privada, el nostre programa d’any acadèmic és l’elecció perfecta. Tots els estudis són convalidats a la tornada, després de completar el curs.

any acadèmic

Per què amb LEOH IDIOMAS?

LEOH Idiomas està encantat d’acompanyar-te en la teva formació, brindant-te l’oportunitat de fer els teus estudis a una escola, institut o universitat (pública o privada) a Irlanda, Regne Unit, Canadà i Estats Units. Així podràs viure aquesta experiència educativa, cultural i personal enriquidora i única. Descobreix el món mentre aprens anglès amb nosaltres!

Tots els estudis són convalidats

Seguretat pels teus viatges

Cuidem de tu durant el viatge

.

Allotjament en residència o amb famílies

Transfers anada i tornada des de l'aeroport d'arribada

Esports, activitats socials i excursions

.

Estudiants entretinguts i motivats són estudiants feliços i futurs professionals!

Escoles, High Schools, Universitats

Amb l’assessorament personalitzat de LEOH i després de comentar tots els detalls de les preferències de destinació, estudis, habilitats, interessos específics (esports, teatre, dansa, música, habilitats, passatemps, etc.), així com els avantatges de cada destinació, presentarem les diferents opcions de cada escola, institut i/o universitat. Els estudiants podran triar la que millor s’adapti a les vostres preferències i necessitats.

Donem suport als teus talents i interessos

Ens encanta ajudar els estudiants a trobar orquestres, escoles de ball, equips i clubs esportius, o qualsevol hobby o activitat que realitzin. Sabem que després d’estudiar, les seves passions, aficions i hobbies són molt importants perquè puguin sentir-se tan semblant com sigui possible a com són a casa.

Els estudiants trobaran programes acadèmics d’alt nivell, per la qual cosa continuaran evolucionant també a totes les àrees.

Aquells alumnes que ho desitgin podran beneficiar-se d’excel·lents programes en art, disseny, moda i fotografia, a més de fer els estudis. Estarem encantats d’ajudar-te

També fem programes de Formació Professional a partir dels 16 anys.

Donem suport a les sol·licituds de cursos de negocis, informàtica, hospitalitat, esport, mitjans de comunicació, etc.

    Contacta amb nosaltres

    Omplint aquest formulari consenteix que es guardi i gestioni la seva informació en aquest lloc web.
    Revisar la política de privadesa