UK – REGNE UNIT

LEOH ofereix una opció d’alta qualitat d’ensenyament d’anglès i de valors afegits als centres i cursos durant tot l’any, i amb m’es demanda a l’estiu. Els nostres centres han estat seleccionats per les seves excel•lents instal•lacions i els seus entorns segurs. La cura dels nens, joves i adults significa que hem de pensar en tot i oferim un programa i paquet complet per als nostres estudiants. En aquets paquets està tot inclòs excepte els vols i els trasllats a l’aeroport.

Els estudiants tenen l’opció d’escollir propostes personalitzades que inclouen: Taller d’Anglès, preparació per a exàmens, Anglès de negocis, Anglès per a Arts Escèniques o especifico, Pràctica Oral i d’escriptura, Curs d’Estudis Universitaris a EUA, etc.

Cambridge

El nostre centre associat LEOH es troba a la mateixa Universitat de Cambridge

Viure i aprendre anglès a una de les millors universitats del món. Programa intensiu per a estudiants ambiciosos i focalitzats en l’aprenentatge de l’anglès.

Cambridge va ser fundada el 1596. El Sidney Sussex és un Col•legi de la Universitat de Cambridge i està situat al cor d’aquesta ciutat tradicional anglesa. El nostre programa ofereix l’oportunitat d’experimentar la vida i l’aprenentatge en aquest centre d’excel•lència internacional.

El Col•legi ofereix un allotjament d’un nivell excel•lent, amb un menjador històric considerat un dels millors a la Universitat i uns jardins esculturals, que fan del centre d’una opció perfecta per a l’estiu!

Oferim als estudiants el curs intensiu amb una mida màxima de les classes de 12. Es tracta d’un petit centre, perfecte per a joves estudiants madurs que busquen maximitzar el seu progrés.

Activitats:

Dues sortides culturals de dia complet i una de mig dia per setmana. Excursions de dia complet inclouen Londres, Stratford-uponAvon i Oxford.

Excursions de mig dia inclouen visitar la Catedral de Peterborough, un passeig en barca pel riu, i recórrer tot el Cambridge University College.

El programa social per a les tardes-nits és molt complert i variat. Inclou una selecció d’esports (natació, tennis de taula, bàsquet, voleibol, futbol), així com altres activitats: nits de cinema, tallers de percussió, nit de karaoke, discoteques estudiantils i bitlles.

Instal•lacions i Localització:  Rang d’edat 14-17, Capacitat 65, Residència en habitacions individuals, amb bany compartit (1: 4), Temps de viatge Londres – 60 minuts, Ràtio de la classe 12, Excursió personal Ràtio 1:15Instal•lacions jardins i zones d’esbarjo, Salons per a estudiants, Menjador formal.

Canterbury

Curs per a Juniors (de 13 a 17 anys) i Curs per a Kids (de 8 a 12 anys)

Curs d’estiu a Canterbury per a Juniors (de 13 a 17 anys)

El centre es troba situat a The King’s School, Canterbury

Viure i aprendre als terrenys de la Catedral de Canterbury, amb un campus segur i comfortable, amb excel•lents instal•lacions esportives i d’oci.

The King’s School té una història que data de l’any 597AC sent la més antiga de Gran Bretanya. L’escola es troba en als terrenys de la catedral de Canterbury i l’Abadia de Saint Augustine, tots dos Patrimoni de la Humanitat, just al cor del centre de la ciutat medieval de Canterbury.

Allotjament modern, l’ensenyament és impecable i les instal•lacions son molt recreatives, ja que es combinen amb els edificis de les escoles medievals i jardins ofereixen una experiència màgica. Les instal•lacions esportives que s’ofereixen al centre d’esports de l’escola inclouen una piscina coberta, gimnàs, pistes de tennis i esquaix, i camps de joc a l’aire lliure.

El nostre curs d’Interès Especial de Tennis ofereix l’ensenyament del tennis professional per a joves estudiants. També oferim classes d’esgrima d’instructors qualificats.

Activitats:

Dues sortides de dia complet i una de mig dia per setmana. Excursions d’un dia inclouen visites turístiques per Londres, Hastings, Windsor, i Brighton. Excursions de mig dia visitarem el Castell de Leeds i Dover.

Un programa complet de tarda i nit que inclourà una selecció d’esports (natació, tennis de taula, bàsquet, voleibol, futbol), així com altres activitats com nits de cinema, tallers de percussió, nit de karaoke, discoteques estudiantils i bitlles.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  El rang d’edat 13-17, Capacitat 170, Residència individual o habitacions compartides (2,3 i 4), amb bany compartit, Temps de viatge Londres – 90 minuts, Mida de la classe 12 per classe, Excursió personal Ràtio 1:15, Instal•lacions Piscina coberta Camps de joc a l’aire lliure, Pistes de tennis, Sala d’esports d’interior.

Canterbury

Curs d’estiu a Canterbury per a Kids (de 8 a 12 anys)

El centre es troba situat a The King’s School, Canterbury

The King’s School té una història que data de l’any 597AC sent la més antiga de Gran Bretanya. L’escola es troba en als terrenys de la catedral de Canterbury i l’Abadia de Saint Augustine, tots dos Patrimoni de la Humanitat, just al cor del centre de la ciutat medieval de Canterbury.

Allotjament modern, l’ensenyament és impecable i les instal•lacions son molt recreatives, ja que es combinen amb els edificis de les escoles medievals i jardins ofereixen una experiència màgica. Les instal•lacions esportives que s’ofereixen al centre d’esports de l’escola inclouen una piscina coberta, gimnàs, pistes de tennis i esquaix, i pistes de jocs a l’aire lliure.

Aquest és el programa perfecte per als estudiants més joves, sobretot els que van a l’estranger per primera vegada. Aquest centre ofereix nivells addicionals de cura i supervisió, amb una proporció entre personal i estudiants de 1:10 i personal dedicat de LEOH disponible en tot moment.

Activitats:

Dues sortides de dia complet i una de mig dia per setmana. Excursions d’un dia inclouen visites turístiques per Londres, Hastings, Windsor, i Brighton. Excursions de mig dia visitarem el Castell de Leeds i Dover.

Un programa complet de tarda i nit que inclourà una selecció d’esports (natació, tennis de taula, bàsquet, voleibol, futbol), així com altres activitats com nits de cinema, tallers de percussió, nit de karaoke, discoteques estudiantils i bitlles.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classesInstal•lacions i Localització:  Edats 8-12, Capacitat 70, Residència compartit Habitacions (2,3 i 4), amb bany compartit, Temps de viatge Londres – 90 minuts, Mida de la classe 12 per classe, Excursió personal Ràtio 1:10. Instal•lacions Piscina exterior, Camps de joc a l’aire lliure, Pistes de tennis, Sala d’esports d’interior

London

El nostre centre Leoh es troba a la ULC University College London

L’experiència de viure i estudiar a les millors universitats en el cor de la capital del Regne Unit, Londres. Viure i aprendre en un entorn segur amb una excel•lent formació i serveis d’esplai, gaudint d’excursions al Castell de Windsor i la Torre de Londres, London Tower.

La nostra residència es troba a la UCL, University College London i La Universitat de Westminster, la universitat més famosa de Londres, que es troba al cor de la ciutat, en el modern Bloomsbury, històricament conegut com el barri intel•lectual i artístic de Londres. És famosa per la seva varietat de jardins i parcs que fan que sigui relativament tranquil per a una gran ciutat. Això és el que el fa ideal per als estudiants que busquen l’experiència de la Universitat de Londres en un entorn segur, i independent però supervisat.

El campus compta amb bells jardins i ofereix un excel•lent aprenentatge i facilitats recreatives com camps de joc i un poliesportiu que està a poca distància a peu. Els estudiants tenen l’oportunitat d’experimentar tot el que Londres té per oferir amb un programa d’activitats emocionants que inclou excursions a algunes de les principals atraccions de Londres, com un creuer pel riu Tàmesi i el London Eye.

Activitats

Dues sortides culturals de dia complet i dues excursions de mig dia per setmana Les excursions inclouen viatges a la London Eye, un creuer riu Tàmesi, la Torre de Londres i el Castell de Windsor. Un mínim de nou activitats per setmana, incloent nits de cinema, karaoke, concursos de talents, bitlles, mini-disco i visites a atraccions locals.

Els nostres professors altament qualificats oferiran un programa acadèmic centrat en el desenvolupament del llenguatge, el treball del projecte i la competència comunicativa, així com temes sobre la capital de la Gran Bretanya, donant als estudiants l’oportunitat de conèixer una de les ciutats més vibrants i interessants en el món!

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Rang d’edat 10-17 anys, Capacitat 100 estudiants Mida de la classe 15 per classe, Excursió personal Ràtio 1:12, Habitacions individuals Residencia, bany compartit (1: 6), Distancia a Heathrow 40 minuts, Gatwick 60 minuts, Instal•lacions amb vells jardins, Camps i pistes de jocs.

Nottingham

El nostre centre Leoh es troba a la mateixa Universitat de Nottingham

Campus segur ideal i autònom per alumnes joves. Ambient càlid i acollidor amb molta atenció personal. Les excel•lents instal•lacions esportives del campus inclouen una piscina coberta i pistes de tennis.

La llar de Robin Hood, Nottingham te una situació privilegiada per explorar el Regne Unit amb visites culturals a Manchester, York i Cambridge. El nostre centre a la Universitat de Nottingham classificat en el top 10 i top 100 de les universitats al Regne Unit i al món respectivament.

Nottingham ofereix els estudiants més joves una estada segura i amb l’ensenyament i l’allotjament molt junts en un campus autònom de 330 hectàrees de zones ajardinades.

Els alts nivells de supervisió, cura i atenció fan d’aquest un campus ideal per als estudiants més joves o els que van a l’estranger per primera vegada.

Activitats

Dues sortides culturals de dia complet i una de mig dia per setmana. Excursions de dia complet inclouen Londres, Cambridge, York, el castell de Warwick i Manchester. Excursions de mig dia inclouen el Bosc de Sherwood, Heights of Abrahami el Bosc de micos. Programa social i un complet programa d’activitats a la tarda i a la nit incloent una selecció d’esports (per exemple, el futbol, natació, voleibol…) i altres activitats, per exemple, mini discoteques, bitlles, patinatge sobre gel, nits de cinema, etc.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  El rang d’edat 10-17, Capacitat 170, Residència Doble o Individual Estudi habitacions, amb bany compartit, Temps de viatge Londres – 150 minuts Mida de la classe 15 per classe, Excursió personal Ràtio 1:15, Instal•lacions Piscina, Camps de joc, Pistes de tennis, Sala d’esports d’interior.

Southampton

El nostre centre LEOH està situat a Southampton Solent University

El centre es troba al centre d’aquesta ciutat vibrant i emocionant. El Campus universitari és modern i amb instal•lacions de alta qualitat.

Situat al centre de la ciutat de Southampton, Solent University és un campus modern i contemporani que ofereix instal•lacions d’ensenyament d’alta qualitat, una selecció d’instal•lacions esportives cobertes i camps de joc a l’aire lliure.

La moderna residència està a prop de les aules d’ensenyament i disposa d’habitacions individuals amb banys. Allotjament en habitació individual-suite.

Southampton també compta amb un patrimoni històric i cultural ric, i segueix sent una de les ciutats més verdes del Regne Unit.

Compta amb un dels centres comercials més grans de Gran Bretanya, i un entorn històric davant del mar. La ciutat està perfectament situada per visitar Londres i algunes de les atraccions de la Costa Sud.

Amb un programa animat i ple d’acció d’aquest campus és ideal per a estudiants que busquen una experiència inoblidable aquest estiu.

Activitats

Dues sortides culturals de dia complet i una de mig dia excursions per setmana. Excursions de dia complet inclouen Londres, Oxford, Brighton, Bath i l’Illa de Wight. Excursions de mig dia inclouen Winchester, The New Forest, Bournemouth i Stonehenge

Programa social complet i d’activitats a la tarda nit organitzats; incloent una varietat d’esports (per exemple, futbol, voleibol i natació) i altres activitats, com cinema, bolera, botigues, tallers de percussió i visites a llocs d’interès locals.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  El rang d’edat 10-17, Capacitat 100, Residència individuals habitacions amb bany privat, Temps de viatge Londres – 120 minuts, Winchester – 25 minuts, Mida de la classe 15 per classe, Excursió personal Ràtio 1:15, Instal•lacions Campus d’Estudiants i Teatre, Camps de joc, Esports Indoor Hall.

Brighton

Brighton és la destinació costanera més popular del Regne Unit, una ciutat apassionant, amb la seva pròpia identitat. Brighton és un lloc cosmopolita i acollidor, amb una barreja d’edificis històrics, una vibrant vida social, i molt prestigi cultural sobretot en teatre i música.

Al nostre curs per a joves, els alumnes seran part d’una família internacional, on estudiaran i compartiran junts, l’augment de la seva consciència cultural i tot fent amics. És una oportunitat única que es quedarà amb ells per a la resta de la seva vida.

Activitats

Una sortida culturals de dia complet i una de mig dia per setmana. El programa social per a les tardes-nits és molt complert i variat. Cinema, tallers de percussió, nit de karaoke, discoteques estudiantils i bitlles. Autobús inclòs i el dinar per anar a la Universitat de Brighton Grand Parade cada dia.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Allotjament amb famílies Homestay es troben com a molt a 35 minuts de la nostra escola i del centre de la ciutat en transport públic. Rang d’edat 12-16. Residència en habitacions dobles, amb bany compartit (1: 4). Ràtio mig de la classe 14. Instal·lacions 2 jardins. Salons per a estudiants. Programa social