LEOH ofereix una opció d’alta qualitat d’ensenyament d’anglès i de valors afegits als centres i cursos durant tot l’any, i amb m’es demanda a l’estiu. Els nostres centres han estat seleccionats per les seves excel•lents instal•lacions i els seus entorns segurs. La cura dels nens, joves i adults significa que hem de pensar en tot i oferim un programa i paquet complet per als nostres estudiants. En aquets paquets està tot inclòs excepte els vols i els trasllats a l’aeroport.

Els estudiants tenen l’opció d’escollir propostes personalitzades que inclouen: Taller d’Anglès, preparació per a exàmens, Anglès de negocis, Anglès per a Arts Escèniques o especifico, Pràctica Oral i d’escriptura, Curs d’Estudis Universitaris a EUA, etc.

Vancouver UBC

El nostre centre LEOH està situat a la mateixa Universitat de la Colúmbia Britànica

Fundada el 1908, la Universitat de British Columbia (UBC) gaudeix d’una reputació mundial per la seva excel•lència acadèmica segona classificació al Canadà i 40º a nivell mundial. Disposa de hectàrees de bells jardins, amb un parc regional del costat i l’Oceà Pacífic a poca distància, la UBC disposa d’un entorn perfecte, preciós i inspirador, ideal per a un curs d’estiu.

L’experiència de la vida universitària canadenca en un campus famós per la qualitat de la universitat i les seves instal•lacions. A molt poca distància del centre de Vancouver. Programa d’activitats interessants, com una visita a Whistler.

L’ UBC ofereix als estudiants una experiència universitària inoblidable, campus modern, amb allotjament en residència de molt alt nivell. El campus també compta amb fantàstiques instal•lacions que inclouen una piscina al campus i pista d’hoquei gel, el Museu de Vancouver d’Antropologia, un guardonat Arts Centre, el Beaty Biodiversity Museu (que ofereix el major esquelet de balena blava de Canadà), una Granja i els Jardins Botànics.

El nostre programa ofereix als estudiants l’oportunitat d’experimentar el millor de Vancouver i Columbia Britànica.

Activitats

Sortides culturals d’un dia complet i tres de mig dia per setmana.

Les excursions inclouen visites a la ciutat de Vancouver, Stanley Park, l’Aquari de Vancouver, Grouse Mountain i Capilano Suspension Bridge.

Un programa social i d’activitats de tarda nit molt variat incloent una selecció d’esports (natació, tennis de taula, bàsquet, futbol), així com altres activitats: nits de cinema, recerca del tresor, compres, nit de karaoke, mini disco, i bitlles.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Rang d’edat 10-17, Capacitat 120, Residència Habitacions individuals i dobles, amb bany compartit (1: 8), Temps de Viatge Vancouver – 15 minuts, Mida de la classe 15 per classe, Excursió personal Ràtio 1:10, Instal•lacions Piscina, Sala d’esports d’interior, Botigues i cafeteries, Cinema Pista d’atletisme.

Toronto

El centre LEOH de Toronto, es troba situat al St Andrew’s College

L’experiència de la vida universitària canadenca en un magnífic campus de 100 acres. Excel•lents instal•lacions esportives i d’oci. Tots els llocs d’interès de Toronto es troben a poca distància de l’escola. St Andrew’s College és una escola independent canadenca líder, amb més d’un segle d’història i tradició. Els 100 acres del campus de l’escola ofereixen un entorn ideal per a una experiència inoblidable, combinant l’arquitectura històrica amb unes instal•lacions modernes d’ensenyament. La universitat compta amb quatre residencies petites recentment reformades, totes al campus, en un entorn segur i autònom. El campus compta amb unes excel•lents instal•lacions per practicar esports, incloent una piscina de 25 metres coberta i climatitzada, centre d’art, gimnàs i grans camps de joc per realitzar esports a l’aire lliure.

Activitats

Sortides culturals d’un dia complet i tres de mig dia per setmana.

Les destinacions inclouen un recorregut per la ciutat de Toronto, les Cascades del Niàgara, Canada’s Wonderland, la CN Tower i Casa Loma.

Un programa social complet i d’activitats tarda i nit incloent mini disco, nits de cinema, karaoke, futbol, natació, bàsquet, arts i artesanies, Canadian Idol night, compres, platges i visites a les atraccions locals.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  El rang d’edat 9-17, Capacitat 75, Residència habitacions dobles, banys compartits (1: 8), Temps de Viatge Toronto – 40 minuts, Mida de la classe 15 per classe, Excursió personal Ràtio 1:10, Centre de instal•lacions esportives, Piscina interior coberta i climatitzada, Camps de joc, Pistes d’esquaix.