OFERTA DE CURSOS I VIATGES D’ESTUDIS

Vancouver

El nostre centre LEOH a Vancouver, serà la seva experiència d’aprenentatge personal. Aprendre Anglès al cor de Vancouver, una de les ciutats més boniques i vibrants del món. Ambient segur i relaxat, una escola acollidora amb alts nivells d’atenció personal.

La nostra escola es troba a una zona popular del districte de negocis a poca distància de les principals zones comercials i d’oci, i a pocs minuts de l’espectacular port. El centre recentment reformat ocupa un pis d’un edifici d’oficines modern i té un ambient professional i molt espaiós.

Amb una població de poc més de 600.000, Vancouver aconsegueix l’equilibri d’oferir tots els atractius de la vida urbana i moderna, sent prou petit com per a proporcionar un ambient segur i acollidor. El nostre centre és modern i ideal per als estudiants que busquen un alt nivell d’atenció personal i suport.

El nostre centre LEOH a Vancouver ha estat guardonat amb EQA Estat (Educació Quality Assurance) pel govern de la Columbia Britànica.

Cursos disponibles a Vancouver:  Cursos d’Anglès General, Curs Internacional Semestre, Programa Pathway Universitat. Cursos per a exàmens: TOEFL, TOEIC, Cambridge FCE i CAE. Anglès per als negocis i/o específic. Cursos de Platí.Instal•lacions i Localització:  Residencia associada LEOH a George Street – només 4 minuts a peu de l’escola! Wi-Fi gratuït, Cafeteria, Centre d’Autoaprenentatge, Pissarres interactives o projectors a totes les aules, Llibreria Estudiantil, biblioteca.