OFERTA DE CURSOS I VIATGES D’ESTUDIS

New York

Un dels centres associats LEOH més demandats a USA pels seus bons resultats. Situat a ple centre de Manhattan, a la famosa cinquena avinguda, i a molt pocs metres del mític Empire State Building. LEOH ofereix als seus alumnes la possibilitat de gaudir de l’experiència d’estudiar en la destinació més popular d’EUA i amb professorat altament qualificat. Viure i aprendre en el cor de Manhattan. Modernes instal•lacions amb tecnologia d’última generació per a l’aprenentatge d’idiomes. L’edifici Empire State, la tenda Macy’s, el Greenwich Village, Times Square, i molts més llocs d’interès de Nova York estan a pocs minuts caminant.

Els estudiants que desitgin aprendre Anglès a Nova York LEOH rebran un excel•lent nivell d’atenció personal i suport per assegurar un bon aprenentatge de l’anglès durant el curs, a més d’experimentar l’emoció de viure i aprendre anglès una de les ciutats més importants del món.

A més New York disposa d’una àmplia oferta cultural amb museus, els teatres de Broadway, sales de concerts, esdeveniments esportius i tendes de fama mundial.

“TEFL – Training Teacher” és el programa especial per a professors d’anglès (Teach English as a Foreign Language) del nostre centre LEOH a New York: El nostre nou centre de formació de mestres a New York ofereix entre altres cursos el CELTIC Curs Cambridge per aquells que volen ensenyar Anglès com a Llengua Estrangera (TEFL).

Tant si ets alumne i vols aprendre o millorar el teu anglès, com si ets professor i vols millorar les teves habilitats i recursos, el nostre centre LEOH de New York és una gran elecció.

Cursos disponibles a LEOH New York:  Cursos d’anglès General, Curs Internacional d’un semestre, Anglès per a finalitats acadèmiques, de negocis o específic. Cursos per a exàmens: TOEFL, TOEIC, Cambridge FCE, CAU i CPE. Cursos Platinum (Exclusius i intensius). Formació del Professorat: CELTIC.Instal•lacions i Localització:  Wi-Fi gratuït, Laboratori d’Idiomes Digitals, Computadors d’Estudiants, Biblioteca, Cafeteria, Centre d’Autoaprenentatge, Pissarra Interactiva a totes les aules, Comptem amb 22 lliçons per setmana d’anglès General, que inclou 2 lliçons d’autoestudi supervisat. Capacitat 450, Aules 32, Min. Edat + de 16 anys, Classe Grandària màxima de 12, Informàtica 32, Connexió Wi-Fi.

Temps desplaçaments: JFK – 60 minuts, Newark Liberty – 60 minuts, Estació de metro més propera – 5 minuts a peu, Hotels – 15-30 minuts a peu o metro, Casa de família d’acollida – 35 a 60 minuts amb metro, Residències – 25 a 30 minuts per metro.

San Francisco

Una de les ciutats més vibrants, internacionals i més cosmopolites dels EUA. Escola amb caràcter propi de Califòrnia, amigable amb un ambient càlid i acollidor. Excel•lent ubicació al centre de la ciutat, a prop de tots els seus llocs d’interès. El nostre centre associat LEOH de San Francisco ocupa quatre plantes d’un edifici històric que ha estat renovat a un modern centre de negocis. L’edifici està situat al famós centre de Market Street (llar d’alguns dels restaurants i botigues de més alt nivell dels EEUU), i només a dos carrers de la popular Union Square i de les portes de Chinatown.

Amb una població de 800.000 habitants, la ciutat combina la vida comercial amb una cultura viva i alternativa, fent d’aquesta una ciutat vibrant però acollidora i relaxada.

La nostra animada escola de grandària mitjana, gaudeix d’un ambient molt internacional, i és ideal per als estudiants que busquen l’experiència californiana i una càlida benvinguda. Tant si ets alumne i vols aprendre o millorar el teu anglès, com si ets professor i vols millorar les teves habilitats i recursos, el nostre centre LEOH San Francisco, és perfecte per a tu.

Cursos disponibles a Sant Francisco:  Cursos d’Anglès General, Curs Internacional Semestre, Curs ISC, Cursos per a exàmens: TOEFL, TOEIC, Cambridge FCE, CAU i CPE. Anglès per als negocis. Anglès per a l’Art i Disseny. Anglès per al Turisme. Anglès per a finalitats acadèmiques, Cursos de Platí, Programes de Voluntariat, Formació del Professorat: CELTA i TEC.Instal•lacions i Localització:  Centre d’Autoaprenentatge d’Estudi, Cafeteria, Equips dels alumnes i connexió, Wi-Fi, Biblioteca, Pissarres Digitals Interactives, Centre de Platí i Saló, Comptem amb 22 lliçons per setmana d’Anglès General, que inclou 2 lliçons d’acte-estudio supervisat. Capacitat 390, Aules 37, Min. Edat 16 anys +, Classe Grandària màxima de 12, Computadors d’Estudiants 50, Connexió Wi-*Fi, Aeroport de viatges a Sant Francisco Internacional (*SFO) – 35 minuts, Casa de família – 35 i 50 minuts, Residències – 10 a 30 minuts a peu o amb autobús.