LEOH ofereix una opció d’alta qualitat d’ensenyament d’anglès i de valors afegits als centres i cursos durant tot l’any, i amb m’es demanda a l’estiu. Els nostres centres han estat seleccionats per les seves excel•lents instal•lacions i els seus entorns segurs. La cura dels nens, joves i adults significa que hem de pensar en tot i oferim un programa i paquet complet per als nostres estudiants. En aquets paquets està tot inclòs excepte els vols i els trasllats a l’aeroport.

Els estudiants tenen l’opció d’escollir propostes personalitzades que inclouen: Taller d’Anglès, preparació per a exàmens, Anglès de negocis, Anglès per a Arts Escèniques o especifico, Pràctica Oral i d’escriptura, Curs d’Estudis Universitaris a EUA, etc.

Florida

Situat a “The Admiral Farragut Academy” (L’acadèmia de l’Almirall Farragut)

Viure i aprendre al “Sunshine State”, l’estat del Sol. Campus segur amb alts nivells d’atenció personal.

Programa social i d’activitats realment emocionant, incloent classes de navegació opcionals “The Admiral Farragut Academy” és una escola naval líder fundada originalment al 1933. Situat a Sant Petersburg, Florida, l’escola es troba en un impressionant campus de 33 acres amb fantàstiques instal•lacions al lloc d’esbarjo. Aquestes inclouen una piscina, jardins decorats i un llac, camp de beisbol i pistes de *softbol, a més d’un complex d’arts i teatre. L’allotjament residencial d’alta qualitat igual que la resta del campus.

Orlando, amb Walt Disney World, Sea World, Universal Studios, i Adventure Island, es troben a 120 minuts del centre. Els estudiants poden gaudir de dues excursions de dia complet a aquests grans parcs temàtics cada setmana. També hi haurà temps durant la setmana per relaxar-se en algunes de les millors platges del món i gaudir del programa complet de la tarda/nit.

Opció per prendre part a la nostra selecció d’esports (natació, beisbol, criquet, bàsquet, futbol), així com altres activitats com bingo, sales de ball i nits de mini casino, karaoke, fabricació de joies i molt més.

Aquest centre ofereix també la nostra opció de navegació a la bella Boca Ciego Bay. Els estudiants poden optar per prendre 5 hores per setmana de classes de vela i navegació amb instructors altament qualificats. Dissenyat perquè els principiants aprenguin a navegar.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  El rang d’edats de 8 a 15 anys, Capacitat 75 alumnes, Residència amb habitacions dobles i triples amb bany compartit (1: 4), Temps de Viatge a Tampa – 45 minuts, Orlando – 120 minuts, Ràtio de la classe 15 alumnes per classe, Excursió Ràtio 1:10

San Francisco, Califòrnia

Situat al campus de Califòrnia State East Bay

Centre modern amb excel•lents instal•lacions i allotjament. Aprendrem anglès al el cor de la badia, amb fàcil accés a la ciutat. Escola segura i compacta, amb alts nivells d’atenció personal.

El campus de Califòrnia State East Bay està situat al els pintorescs pujols de Hayward amb espectaculars vistes a la badia de San Francisco, i a només 40 minuts del centre de la ciutat.

El centre, destaca al Princeton Review com una de les principals universitats de la Costa Oest. El campus ofereix instal•lacions d’ensenyament i d’oci d’alta qualitat. Aules modernes, totes amb projectors digitals, i un munt d’espai a l’aire lliure per relaxar-se i gaudir del nostre programa social.

L’allotjament és troba a un establiment modern amb habitacions dobles i zones comunes. En el lloc patis de menjar i tendes completen l’experiència universitària!

Aquesta és una experiència d’aprenentatge relaxada, divertida i molt personalitzada, en un campus autònom que ofereix excel•lents nivells d’atenció i supervisió. Els alumnes, a més gaudiran d’excursions de dia complet al Six Flags Amusement Park, el Santa Cruz Beach Boardwalk, el Great America Amusement Park i excursions de mig dia que inclouen la presó d’Alcatraz, Pier 39 (comercial i d’oci), el Moll dels Pescadors i el pont Golden Gate, a més d’activitats fantàstiques al voltant de la preciosa zona de la Badia.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  El rang d’edat 10-17, Capacitat 150, Classe Grandària 15 estudiants, Estat Major Ràtio 1:20, Excursió personal Ràtio 1:12, Habitacions Residència dobles, Temps de Viatge Sant Francisco – 40 minuts.

San Diego, Califòrnia

Situat a la Universitat Estatal de San Diego

L’experiència d’estudiar al centre d’estudis superiors més antic i més gran de l’assolellada ciutat de Sant Diego. L’ensenyament és d’una qualitat impecable, amb un pla integral d’estudis centrat en el desenvolupament del llenguatge i la competència comunicativa. Els estudiants que participen al programa rebran un informe i el certificat final del curs.

Situat al centre de la ciutat i a molt poca distància de la platja, amb excel•lents instal•lacions esportives i d’oci.

La Universitat Estatal de Sant Diego va ser fundada en 1897 pel que és la institució d’educació superior més antiga de la regió de Sant Diego.

Des de llavors ha crescut per convertir-se en una universitat capdavantera en recerca pública, i és un de les més grans de la zona. L’atractiu campus independent es troba al centre de la ciutat, i només una curta distància de la platja, la qual cosa ho converteix en l’opció ideal per als estudiants que busquen gaudir d’un estiu típic californià.

Els estudiants poden gaudir del programa d’activitats emocionants que inclou excursions al zoològic de Sant Diego, el Sea World i molt més. Els beneficis del campus de fantàstiques instal•lacions i residencia inclouen una piscina a l’aire lliure, camps d’esports i una bolera de deu pistes. L’allotjament residencial és d’alta qualitat i també es troba al campus, i amb excel•lents opcions gastronòmiques per a tots els gustos.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  El rang d’edat 10-17, Capacitat 90, Residència en habitacions dobles, banys compartits (1: 6), Temps de Viatge Sant Diego International Airport: 30 minuts, Grandària de la classe 15 per classe Estat Major Ràtio 1:20, Excursió personal Ràtio 1:12, Instal•lacions Piscina a l’aire lliure, Camps esportius, Joc de bitlles.

New York

Situat al Barnard College

Estudia en una universitat de la “Ivy League” en el cor de Manhattan, New York.

A més dels cursos, les classes i lliçons d’Anglès, els alumnes podran gaudir d’un complet programa social i d’activitats incloent excursions al Six Flags Amusement Park, L’Estàtua de la Llibertat, Ellis Island i molt més!

Barnard College és una de les quatre escoles de pregrau que formen part de la Universitat de Columbia. Es troba just a l’altre costat de Broadway, just en el cor de la vibrant Manhattan amb els principals llocs d’interès de Nova York a només uns minuts, per la qual cosa aquest centre és ideal.

Els estudiants poden recórrer la major part de Manhattan amb el nostre programa social animat i molt variat. Això inclou una sortida cultural d’1 dia complet i 3 excursions de mig dia. Recórrer la famosa 5ª Avinguda de Nova York per anar de compres, Estafis *Square, el Museu d’Història Natural, el *Empire *State *Building etc.

Programa social i d’activitats organitzades molt complert, de tarda i nit, amb esports, nits de cinema, karaoke, futbol, natació, nits internacionals i talent, mini-disco, sortides a centres comercials i visites a les atraccions locals.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Edat entre 14 i 17 anys, Capacitat 90 estudiants Residència habitacions individuals, banys compartits (1: 5), Distància recorreguts: JFK 35 minuts, La Guàrdia 25 minuts, Newark 35 minuts, Grandària de la classe 15 per classe, Excursió personal Ràtio 1:15, Instal•lacions del camp de joc Pista de bàsquet, Natació, Gimnàs.