LEOH ofereix una opció d’alta qualitat d’ensenyament d’anglès i de valors afegits als centres i cursos durant tot l’any, i amb m’es demanda a l’estiu. Els nostres centres han estat seleccionats per les seves excel•lents instal•lacions i els seus entorns segurs. La cura dels nens, joves i adults significa que hem de pensar en tot i oferim un programa i paquet complet per als nostres estudiants. En aquets paquets està tot inclòs excepte els vols i els trasllats a l’aeroport.

Els estudiants tenen l’opció d’escollir propostes personalitzades que inclouen: Taller d’Anglès, preparació per a exàmens, Anglès de negocis, Anglès per a Arts Escèniques o especifico, Pràctica Oral i d’escriptura, Curs d’Estudis Universitaris a EUA, etc.

Blackrock College Dublín

El centre LEOH de Blackrock, es troba situat al Willow Park.

Blackrock és un barri-ciutat residencial de Dublín, situat a 7 km al sud del centre de la ciutat. La zona costera de moda al segle XVIII, la ciutat deu el seu nom a les roques negres que es troben fora de la costa i que en el seu dia va marcar els límits de la ciutat. Una antiga creu celta segueix en peu al carrer principal. Blackrock College, incloent Willow Park, és un gran complex educatiu. Compta amb àmplies zones verdes boscoses i camps de joc, alguns de fins a 64 hectàrees, i amb una magnífica vista de la badia de Dublín. El col•legi està situat al costat de l’estació de DART Booterstown i el centre de la ciutat és només a 10 minuts amb tren o amb autobús a 25 minuts de distància.

Activitats

Sortides culturals d’un dia complet i tres de mig dia per setmana.

Sortides culturals d’un dia complet i tres de mig dia per setmana. Les destinacions inclouen un recorregut per la ciutat de Toronto, les Cascades del Niàgara, Canada’s Wonderland, la CN Tower i Casa Loma.

Un programa social complet i d’activitats tarda i nit incloent mini disco, nits de cinema, karaoke, futbol, natació, bàsquet, arts i artesanies, Canadian Idol night, compres, platges i visites a les atraccions locals.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Excel•lents instal•lacions esportives i d’oci, Tots els llocs d’interès de Dublín es troben a poca distància de l’escola. El rang d’edat 11-17, Residència amb família d’acollida en règim de pensió completa. Habitació doble amb un estudiant d’una edat similar i diferent nacionalitat. Temps de Viatge a Dublín – 10 minuts, Mida de la classe 15 per classe. 15 hores d’ensenyament de l’idioma anglès per setmana. Certificat amb qualificació i l’informe del curs. Excursió personal Ràtio 1:10, Piscina coberta, camps de joc de futbol i rugbi, pistes de tennis, pista d’atletisme (en herba), bàsquet i voleibol, sala de jocs i una sala comuna.

Kilkenny

El centre LEOH de Kilkenny, es troba situat al Kilkenny College.

Kilkenny, es un poble situat a 128 km de Dublín. Te una població de 18.000, i és conegut com la capital medieval d’Irlanda. Ofereix una selecció de llocs i edificis històrics que daten del segle setè.

Kilkenny ha estat durant molt temps un centre nacional per a l’artesania i el disseny; que produeix una impressionant varietat d’obres originals i articles de regal en vidre, argila, metalls preciosos, cuir i tèxtils.

El nostre centre LEOH es troba al Kilkenny College, que és a 10 minuts a peu del centre de la ciutat. És totalment renovat, i ofereix una àmplia gamma de modernes instal•lacions per a l’estudi de l’anglès amb zones esportives cobertes i a l’aire lliure.

Activitats

Un programa social complet i d’activitats tarda i nit incloent mini disco, nits de cinema, karaoke, esports i visites a les atraccions locals, etc. Sortides culturals d’un dia complet i dos sortides de mig dia per setmana, incloses les entrades.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Excel•lents instal•lacions esportives i d’oci, Tots els llocs d’interès es troben a 10 minuts distància de l’escola. El rang d’edat 11-17, Residència amb família d’acollida en règim de pensió completa. Habitació doble amb un estudiant d’una edat similar i diferent nacionalitat. Temps de Viatge a Dublín – 90 minuts, Mida de la classe 15 per classe. 15 hores d’ensenyament de l’idioma anglès per setmana. Certificat amb qualificació i l’informe del curs. Excursió personal Ràtio 1:10. Les instal•lacions esportives inclouen un gran gimnàs on els estudiants juguen a bàsquet, voleibol, futbol sala i bàdminton. Hi ha 16 pistes de tennis, així com nombrosos camps de joc on els estudiants poden participar i altres activitats a l’aire lliure.

Glenageary – Dublín

El centre LEOH de Glenageary – Dublín, es troba situat a l’Escola Rathdown

Glenageary és una ciutat residencial situada a 12 km al sud del centre de Dublín. Aquesta zona residencial és molt tranquil•la i està ben connectada amb Dublín, tant en bus com en DART (Metro). La seva excel•lent ubicació compte amb vistes al mar d’Irlanda a l’est i les muntanyes de Wicklow, al sud. L’Escola Rathdown va ser fundada el 1973 i és un gran centre d’anglès establert en 16 acres de bells jardins. Tots els estudiants tenen integració amb estudiants irlandesos a través de 3 activitats esportives a la tarda i 2 activitats a la tarda per setmana.

Activitats

Un programa social complet i d’activitats tarda i nit incloent mini disco, nits de cinema, karaoke, esports i visites a les atraccions locals, etc. Sortides culturals d’un dia complet i dos sortides de mig dia per setmana, incloses les entrades.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.

Instal•lacions i Localització:  Excel•lents instal•lacions esportives i d’oci. Tots els llocs d’interès es troben a 10 minuts distància de l’escola. El rang d’edat 9-15 anys. Allotjament en residència en règim de pensió completa. Habitació doble amb un estudiant d’una edat similar i diferent nacionalitat. Temps de Viatge a Dublín – 90 minuts. Mida de la classe 15 alumnes màxim per classe. 15 hores d’ensenyament de l’idioma anglès per setmana. Certificat amb qualificació i l’informe del curs. Les instal•lacions inclouen: complex esportiu amb un gimnàs on els estudiants poden jugar al ping-pong, bàsquet, bàdminton i voleibol. Hi ha extensos terrenys de joc amb il•luminació i pistes de tennis i un camp d’hoquei / futbol de gespa artificial.

University College Dublín

El centre LEOH es troba situat a la University College Dublín

El campus principal de la Universitat de Dublín està situat a Belfield, un lloc preciós de 132 hectàrees, 4 km al sud del centre de la ciutat de la ciutat de Dublín. Aquest campus és un atractiu complex amb jardins i d’edificis d’arquitectura moderna, així com immillorables residències d’estudiants i nombroses instal•lacions d’oci i esportives.

Per més de 150 anys, UCD ha produït graduats de notable distinció entre ells cirurgians famosos, arquitectes, empresaris i cinc primers ministres (Presidents) d’Irlanda. Potser el més conegut de tots els seus graduats és l’escriptor James Joyce, qui va completar la seva llicenciatura en Arts a la Universitat al 1902.

Activitats

Un programa social complet i d’activitats tarda i nit incloent mini disco, nits de cinema, karaoke, esports i visites a les atraccions locals, etc. Sortides culturals d’un dia complet i dos sortides de mig dia per setmana, incloses les entrades.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Edat entre 14 i 17 anys, Capacitat 90 estudiants Residència habitacions individuals, banys compartits (1: 5), Distància recorreguts: JFK 35 minuts, La Guàrdia 25 minuts, Newark 35 minuts, Grandària de la classe 15 per classe, Excursió personal Ràtio 1:15, Instal•lacions del camp de joc Pista de bàsquet, Natació, Gimnàs.

Limerick

El centre LEOH de Limerick es troba situat a la University of Limerick

University of Limerick és el nostre centre LEOH a aquesta preciosa ciutat. Limerick està a la costa oest i és la tercera ciutat més gran d’Irlanda. Al costat del riu Shannon, el riu més llarg d’Irlanda, i a només 20 minuts de l’aeroport de Shannon. La regió de Shannon és una part particularment bella d’Irlanda amb una costa atlàntica impressionant que ens ofereix la gran diversitat dels seus paisatges i activitats. Els estudiants s’allotgen en una residència d’estil rural amb cases individuals i amb habitacions també individuals, situades a 10 minuts del centre de la ciutat. Tots els àpats es serveixen al restaurant principal de la universitat, que està a prop de les instal•lacions i del centre d’estudis.

Activitats

Un programa social complet i d’activitats tarda i nit incloent mini disco, nits de cinema, karaoke, esports i visites a les atraccions locals, etc. Sortides culturals d’un dia complet i dos sortides de mig dia per setmana, incloses les entrades.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Excel•lents instal•lacions esportives i d’oci, Tots els llocs d’interès es troben a 10 minuts distància de l’escola. El rang d’edat 11-17 anys. Allotjament en residència suite en règim de pensió completa. Habitació doble amb un estudiant d’una edat similar i diferent nacionalitat. Servei autobús a Dublín. Mida de la classe 15 alumnes màxim per classe. 15 hores d’ensenyament de l’idioma anglès per setmana. Certificat amb qualificació i l’informe del curs.
Les instal•lacions inclouen: complex esportiu amb piscina olímpica, dues sales d’esports d’interior on els estudiants poden jugar a voleibol, bàsquet o futbol. un gimnàs on els estudiants poden jugar al ping-pong, bàsquet, bàdminton i voleibol. Hi ha extensos terrenys de joc amb il•luminació i pistes de tennis i un camp d’hoquei / futbol de gespa artificial, i jardins on simplement relaxar-se.