OFERTA DE CURSOS I VIATGES D’ESTUDIS

Dublín

La nostra escola a Dublín es troba al centre de Dublín, a William Street. Es troba exactament a 170 metres de Grafton Street i dels llocs d’interès més importats de la ciutat. La bona ubicació d’aquesta escola ofereix als estudiants molts beneficis i oportunitats per gaudir d’una experiència única a Dublín. Escola acollidora i amb una atmosfera emocionant.

Àmplia varietat de cursos, incloent Anglès General, Preparació per Exàmens, Anglès de negocis i per a professionals, cursos de formació TEFL per a professors d’anglès, etc.

Dublín és la capital d’Irlanda. Es troba a la costa est d’Irlanda i és una ciutat vibrant, segura i inspiradora. Dublín és mundialment coneguda per la seva calidesa i hospitalitat. Té una població d’aproximadament 1,5 milions d’habitants i és una ciutat molt propera i acollidora. Dublín ha produït alguns dels autors més grans de la literatura, com ara James Joyce i WB Yeats, entre d’altres.

Brighton és una ciutat cosmopolita jove amb una població de 250.000 habitants. Brighton és a una hora de Londres i rivalitza amb la capital per els seus excel•lents restaurants, pubs i bars, les seves arts escèniques i teatre, i una amplia població d’estudiants. Amb una barreja de nacionalitats excel•lent, el nostre centre de Brighton és ideal per a estudiants que busquen una experiència animada i cultural.

Cursos disponibles a Dublin: Cursos d’Anglès General, Curs Internacional d’un semestre, Anglès per a finalitats acadèmiques, de negocis o específic. Cursos per a exàmens: IELTS, FCE, CAE. Formació del Professorat: TELF.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.

Instal•lacions i Localització:  Wi-Fi gratuït, Cafeteria, Centre d’Autoaprenentatge Pissarres interactives o projectors a totes les aules, Llibreria Estudiantil, biblioteca, Sala i espai social.

Bray

El nostre centre LEOH a BRay, gaudeix d’una ubicació privilegiada, amb una vista panoràmica de la costa i el mar. Bray és un bell barri residencial al sud de la ciutat de Dublín. Dunluce House està increïblement situat, just al passeig marítim de Bray i ofereix als estudiants el perfecte ambient per a l’estudi de l’anglès.

El centre disposa de 20 aules modernes amb vista al mar d’Irlanda. Totes les nostres aules atenen les tecnologies d’àudio i audiovisuals, amb un molt d’espai per facilitar la pràctica oral de l’idioma anglès.

Els estudiants poden relaxar-se al menjadorsala social, que està totalment equipa. És el lloc ideal per parlar amb altres estudiants i personal entre les classes d’anglès. A més, tenim una sala d’estudiants i jardí privat i un pati.

Estudiar anglès a BRAY, serà una experiència tranquil•la, segura i relaxada. És un centre amb alts nivells d’atenció individual personalitzada.

Cursos disponibles a Bray:   Cursos d’Anglès General, Curs Internacional d’un semestre, Anglès per a finalitats acadèmiques, de negocis o específic. Cursos per a exàmens: IELTS, FCE, CAE. Formació del Professorat: TELF.

Programa social i d’activitats de tarda-nit, per a ampliar l’aprenentatge de l’anglès, gaudint amb els companys després de les classes.Instal•lacions i Localització:  Wi-Fi gratuït, Cafeteria, Centre d’Autoaprenentatge, Pissarres interactives o projectors a totes les aules, Llibreria Estudiantil, biblioteca, Sala i espai social.