OFERTA DE CURSOS I VIATGES D’ESTUDIS

Brighton

La nostra escola a Brighton es troba al centre de la preciosa ciutat de Brighton, davant de l’emblemàtica Royal Pavilion i a pocs minuts de la platja, de les botigues i de les zones d’oci l’entreteniment principal de la ciutat.

La bona ubicació d’aquesta escola ofereix als estudiants molts beneficis i oportunitats que inclouen: Una de les ciutats costaneres més grans de Gran Bretanya, Brighton és una ciutat jove, amb dues universitats i una variada escena cultural. Residencia exclusiva a George Street. Escola acollidora i amb una atmosfera emocionant

Àmplia varietat de cursos, incloent Anglès General, Preparació per Exàmens, Platinum per a professionals i cursos de formació TEFL per a professors d’anglès.

Brighton és una ciutat cosmopolita jove amb una població de 250.000 habitants. Brighton és a una hora de Londres i rivalitza amb la capital per els seus excel•lents restaurants, pubs i bars, les seves arts escèniques i teatre, i una amplia població d’estudiants. Amb una barreja de nacionalitats excel•lent, el nostre centre de Brighton és ideal per a estudiants que busquen una experiència animada i cultural.

Cursos disponibles a Brighton: Cursos d’Anglès General, Curs Internacional d’un semestre, Anglès per a finalitats acadèmiques, de negocis o específic, Cursos per a exàmens: IELTS, TOEFL, TOEIC, Cambridge FCE, CAU i CPE, Cursos Platinum (Exclusius i intensius) Formació del Professorat: CELTIC, TELF.Instal•lacions i Localització:  Residencia associada LEOH a George Street – només 4 minuts a peu de l’escola! Wi-Fi gratuït, Cafeteria, Centre d’Autoaprenentatge, Pissarres interactives o projectors a totes les aules, Llibreria Estudiantil, biblioteca.

Eastbourne

Eastbourne és una ciutat agradable i segura situada a la costa sud, el nostre centre és ideal per a centrar-se en l’aprenentatge de l’anglès amb un ambient relaxat, i es troba a poca distància de la platja.

Estudiar anglès a Eastbourne, serà una experiència tranquil, segura i relaxada. És un centre petit, i amb alts nivells d’atenció individual personalitzada. Tots els allotjaments a tocar de l’escola. Excel•lent relació qualitat-preu. Es un centre amb les més altes certificacions i qualificacions, i que ofereix els millors preus dels nostres centres a UK. LEOH Eastbourne és a 5-10 minuts a peu del centre de la ciutat i la platja. El nostre edifici de l’escola està envoltat i guardonat amb jardins i patis per relaxar-se a l’aire lliure.

Una ciutat amable, amb una població de només 90.000, Eastbourne és petita, segura i fàcil d’explorar. La reputació de la ciutat és molt amplia, per ser la més assolellada de la Gran Bretanya atrau més de 4 milions de visitants l’any. El nostre centre és ideal per als estudiants que busquen una experiència d’aprenentatge més personal, o per als estudiants més joves que van a l’estranger per primera vegada..

Cursos disponibles a Eastbourne: Cursos d’Anglès General, Curs Internacional d’un semestre, Anglès per a finalitats acadèmiques, de negocis o específic. Cursos per a exàmens: IELTS, Cambridge FCE, CAU i CPE. Formació del Professorat: CELTIC, TELF

Més informació  Menors de 18 anys a LEOH Eastbourne La nostra escola Eastbourne acull estudiants d’edats de 14 anys en amunt tot l’any. es poden allotjar amb una família amfitriona acuradament seleccionada i escollir entre l’extensa gamma de cursos disponibles a Eastbourne. No obstant això, l’escola està dissenyat principalment per a les persones de 18 anys o més, i no proporcionen supervisió les 24 hores per als menors de 18. Per tant, demanem als pares i tutors de tots els estudiants menors de 18 anys de llegir i entendre les directrius abans d’inscriure al seu nen a la nostra escola. Hauran de ser alumnes independents i madurs.

Acreditació EAQUALS:  EAQUALS és una associació internacional de proveïdors de cursos o serveis d’idiomes que té com a objectiu promoure l’alta qualitat en el camp de l’ensenyament d’idiomes. Per arribar a ser un membre acreditat de EAQUALS, cada escola s’ha de sotmetre a una inspecció externa rigorosa per assegurar que l’escola és capaç de complir amb els estrictes criteris establerts per EAQUALS.

La inspecció es repeteix cada quatre anys. Per obtenir més informació sobre EAQUALS, visiteu www.eaquals.org.

El centre associat LEOH a Eastbourne va ser inspeccionat per EAQUALS a l’abril de 2013 i es va reunir amb els alts estàndards requerits per a l’acreditació de EAQUALS.L’ensenyament, els programes dels cursos, així com l’organització del curs, els recursos d’aprenentatge, proves i avaluació van ser considerats d’alta qualitat. Es va trobar que la institució té molta cura per protegir el benestar dels seus clients i el personal, i tots els materials publicitaris produïts per la institució són exactes i de total veracitat. Els inspectors van valorar a Eastbourne les següents àrees d’excel•lència: Recursos Acadèmics, Altres serveis als participants del curs, Qualificacions, experiència i formació, Comunicacions, Gestió i administracióInstal•lacions i Localització: Biblioteca, Cafeteria, Jardí extens i Terrassa, Estudiant Bookshop, Centre d’Autoaprenentatge, Pissarres interactives a totes les aules, Capacitat 300, Aules 18, Min. Edat 14 anys (veure ‘menors de 18 anys’ a la secció de sota) Classe Mida màxima de 12 alumnes, Wi-Fi gratuït, Temps de viatge a Londres – 90 minuts, Brighton – 30 minuts, Gatwick – 60 minuts ,Heathrow- 120 minuts Allotjament – tots a molt poca distància, Eastbourne al ser un poble tot hi queda a prop.

London central

Estudiar anglès a una de les grans ciutats del món i en aquesta magnífica escola ubicada al cor de la capital. Millorar el teu anglès al LEOH London Central serà la experiència de la teva vida a Londres. London Central, és una magnífica escola situada al centre de la capital. De caràcteramable i acollidora, els estudiants tenen la opció per viure a l’edifici de l’escola.

La nostra escola al centre de Londres es troba en un magnífic edifici al cor del modern Bloomsbury i està situat al costat de Russell Square, a 5 minuts a peu del conegut Museu Britànic, i a prop de Picadilly. Londres Central és un centre gran, animat i amb un ambient internacional. És perfecte per als estudiants que busquen beneficiar-se de instalacions d’estudi modernes i gaudir de tot el que la vida a la capital ofereix.

Més informació  Menors de 18 anys LEOH London Central: La nostra escola al centre de Londres pot acollir als estudiants des de l’edat de 16 anys endavant. No obstant això, no proporcionem supervisió les 24 hores per als menors de 18. Demanem als pares i tutors de tots els estudiants menors de 18 anys de llegir i entendre les nostres directrius de menors de 18 anys abans d’inscriure el seu fill a la nostra escola.

Acreditació EAQUALS:  EAQUALS és una associació internacional de proveïdors de cursos o serveis d’idiomes que té com a objectiu promoure l’alta qualitat en el camp de l’ensenyament d’idiomes.

Per arribar a ser un membre acreditat de EAQUALS, cada escola s’ha de sotmetre a una inspecció externa rigorosa per assegurar que l’escola és capaç de complir amb els estrictes criteris establerts per EAQUALS. La inspecció es repeteix cada quatre anys. Per obtenir més informació sobre EAQUALS, visiteu www.eaquals.org.

LEOH Londres Central va ser inspeccionat per EAQUALS al desembre de 2014 i va reunir amb els alts estàndards requerits per a l’acreditació EAQUALS. L’ensenyament, els programes dels cursos, així com l’organització del curs, els recursos d’aprenentatge, proves i avaluació van ser considerats d’alta qualitat. Es va trobar que la institució té molta cura per protegir el benestar dels seus alumnes, clients i el personal, i tots els materials publicitaris produïts per la institució són exactes i de total veracitat.

Els inspectors van identificar punts d’excel•lència en les següents categories: Gestió i Administració, Ensenyament i Aprenentatge, Recursos Acadèmics, Ambient d’Aprenentatge, Serveis al Client, Perfil del personal i el Desenvolupament, Comunicacions Internes, Comunicacions Externes.

Cursos disponibles al centre de Londres:  Cursos d’anglès General, Curs Internacional d’un semestre, Anglès per a finalitats acadèmiques, de negociso específic. Cursos per a exàmens: IELTS, TOEFL, Cambridge FCE, CAU i CPE, Cursos Platinum (Exclusius i intensius), Formació del Professorat: CELTIC, Cactus Language Training Courses, Programes de Voluntariat.Instal•lacions i Localització:  Biblioteca i Llibreria, Cafeteria, Roof Garden, Terrassa al àtic disponible per als estudiants, Centre d’Autoaprenentatge, Pissarres Interactives, WiFi gratuït i connexió a internet, Executive Platinum, Seguretat millorada. Allotjament al centre, Accessible per a cadires de rodes Capacitat 720, Aules 56, Min. Edat: +16 (21 cursos Platinum), Classe Mida màxima de 12 (5 cursos Platinum) Temps de Viatge Gatwick – 60 minuts, Heathrow – 60 minuts, Casa de família – 45 a 60 minuts, Residències – distància a peu o al mateix centre, Hotels – a peu.

Winchester

El nostre centre LEOH a Winchester és una escola amb molt reconeguda, que va ser fundada l’any 1989. És una escola petita i amigable on els estudiants poden aprendre en un ambient relaxat.
Winchester és una petita ciutat, molt bonica situada al centre-sud d’Anglaterra. És molt fàcil de visitar Londres, Bournemouth, Stonehenge, Oxford i Bath des d’aquí. A més de la bella arquitectura, Winchester té molts llocs d’interès històric, com la Catedral, la Casa de Jane Austen i la Taula Rodona del rei Artur.

Estudiar a Winchester significa estudiar lluny de les multituds. Winchester és una ciutat sense aglomeracions. El poble de Winchester i la seva gent són molt amables i hospitalaris. Els nostres estudiants es sentiran còmodes i ràpidament formaran part de la comunitat.

El nostre centre de Winchester és una escola petita, limitem el nombre d’estudiants a l’escola a 40 per tal de garantir un ambient de treball agradable en el qual els estudiants són capaços d’avançar el més ràpidament possible, i el ratio màxim per classe, es de 8 alumnes, el més baix de tots els nostres centres.Estudiar anglès a BRAY, serà una experiència tranquil•la, segura i relaxada. És un centre amb alts nivells d’atenció individual personalitzada.

Cursos disponibles a Winchester  Cursos d’Anglès General, Anglès per a finalitats acadèmiques, de negocis o específic. Cursos per a exàmens: IELTS, FCE, CAE. Formació del Professorat: TELF.Instal•lacions i Localització:  Instal•lacions, Wi-Fi gratuït, Cafeteria, Centre d’Autoaprenentatge, Pissarres interactives o projectors a totes les aules, Llibreria Estudiantil, biblioteca, Sala i espai social, Programa Social i d’activitats. Els estudiants de la nostra escola a Winchester també tindran accés als estudis d’anglès gratuïts en línia durant 1 any!