Cursos

PROGRAMES JOVES I ADULTS

Curs de 15 o 20 lliçons per setmana

Ideal per combinar l’estudi amb l’oci i visites culturals a les ciutats escollides. Trieu entre classes del matí o de la tarda. Uneix-te activitats i excursions amb el nostre programa social. Duració mínima del curs: Una setmana. Començament del curs: Cada dilluns. Nivell: De A1 (Elementary) fins a C2 (Proficient). Lliçons de 50 minuts.

El nostre curs d’anglès General de 20 lliçons per setmana és el curs perfecte per als estudiants que volen combinar l’estudi amb el turisme i l’oci. Vostè tindrà temps lliure, ja sigui en el matí o a la tarda per a l’estudi privat en els nostres Centres d’Autoaprenentatge i per unirse a les nostres activitats i excursions amb els seus nous amics i gaudir de la cultura nordamericana, britànica, canadenca, Irlandesa, etc.

Els estudiants que estudien en els nostres centres en els EUA poden optar per fer 22 lliçons per setmana d’anglès general, que inclou a més 2 lliçons d’auto-estudi supervisat. 20 lliçons disponibles en tots els centres. 22 lliçons disponibles en els EUA.

Les classes grupals ofereixen la millor relació qualitat-preu i l’oportunitat de beneficiar-se de la interacció amb altres estudiants d’idiomes de tot el món. La nostre mida màxima de les classes és de 12, el que assegura que tindrà l’atenció personal del seu mestre. També pot optar per combinar aquest programa amb classes privades un-a-un per un aprenentatge més intensiu o per centrar-se en les necessitats i desitjos específics.

Objectius del curs:

Després de realitzar el curs d’anglès general a LEOH, vostè ha de:
  • Ser capaç de parlar amb més confiança, fluïdesa i amb més vocabulari.
  • Haver desenvolupat la seva comprensió auditiva, la lectura i l’escriptura en anglès.
  • Tenir una major comprensió de l’estructura gramatical de l’anglès.

Curs d’Anglès per principiants

El curs LEOH d’anglès general per a principiants, és el curs perfecte d’iniciació, que es pot anar ampliant amb cursos següents. És un curs de 4 setmanes dissenyat per a principiants. Nivell: Principiant. Lliçons de 50minuts. Lliçons per setmana 28. Durada del curs 4 setmanes. Mida màxima de Classe 12 alumnes (mitjana 10). Disponible en tots els centres.

Aquest curs de grup està dissenyat per a estudiants principiants que aprenen anglès per primera vegada.

Es tracta d’un programa de quatre setmanes acuradament estructurat amb 28 lliçons per setmana per ajudar a maximitzar el progrés. També hi ha una opció per 20 o 22 lliçons per setmana a la nostra escola a San Francisco. Després de les quatre setmanes, els estudiants poden progressar a un curs superior d’anglès General.

També pot optar per combinar aquest programa amb classes privades un-a-un per un aprenentatge més intensiu.

Objectius del curs:

Després de realitzar el curs d’anglès general a LEOH, vostè ha de:
  • Ser capaç de parlar amb més confiança, fluïdesa i amb més vocabulari.
  • Haver desenvolupat la seva comprensió auditiva, la lectura i l’escriptura en anglès.
  • Tenir una major comprensió de l’estructura gramatical de l’anglès.

CURSOS D’ANGLÈS TOT L’ANY

Fantàstics centres d’estiu al Regne Unit, EUA, Canadà, Irlanda, etc. Excel•lents nivells de cura i supervisió. Lliçons de ritme ràpid i emocionant amb docents qualificats. Programes d’activitats i excursions divertides i Pedagògiques. Estades inoblidables.

Oferim un programa de paquet complet per als nostres estudiants, en una selecció molt acurada dels centres associats a LEOH al Regne Unit, EUA, Canadà, Irlanda, etc. Que han de complir els nostres alts estàndards de qualitat, seguretat i servei.

Classe Max. entre 10 – 15 estudiants (depenent del centre). Nombre de lliçons de 15 o 20 lliçons. Durada de les classes 50 minuts. Nivells: 6 nivells, des de principiant a avançat.

El nostre programa/paquet inclou:  20 lliçons (16,7 hores) o 25 lliçons (20,8 hores) cada setmana amb professors qualificats. Allotjament en residència a la universitat i/o a les escoles independents del centre. Tots els àpats, amb un menú variat i saludable. 24 hores d’atenció, supervisió i suport. 2 sortides culturals de dia complet i 1 excursió de mig dia per setmana. Un programa social i d’activitats molt complert amb esports, visites locals, i visites turístiques, animació, etc.
Opció per a prendre part en lliçons addicionals o esports específic. Trasllats a l’aeroport (alguns cursos apliquen suplements). Tots els materials del curs i un certificat d’estudis. Més informació sobre el que s’inclou en cada Centre d’estiu per a joves LEOH, consulteu-nos si us plau.

cursos