Cursos

VACANCES EN FAMÍLIA

Els cursos LEOH ofereixen a les families amb joves estudiants a partir de 5 anys d’edat un programa educatiu i divertit per gaudir-ho en família.

Fantàstics centres d’estiu al Regne Unit, EUA, Canadà, Irlanda, etc. Excel•lents nivells de cura i supervisió. Lliçons de ritme ràpid i emocionant amb docents qualificats. Programes d’activitats i excursions divertides i Pedagògiques. Estades inoblidables.

La cura dels nens i joves implica que hem de pensar en tots els detalls, per això oferim un programa de paquet complet per als nostres estudiants, en una selecció molt acurada dels centres associats a LEOH al Regne Unit, EUA, Canadà, Irlanda, etc. Que han de complir els nostres alts estàndards de qualitat, seguretat i servei.

Classe Max. entre 10 – 15 estudiants (depenent del centre). Nombre de lliçons de 20 o 25 lliçons. Durada de les classes 50 minuts. Nivells: 6 nivells, des de principiant a avançat.

El nostre programa/paquet inclou:  20 lliçons (16,7 hores) o 25 lliçons (20,8 hores) cada setmana amb professors qualificats. Allotjament en residència a la universitat i/o a les escoles independents del centre. Tots els àpats, amb un menú variat i saludable. 24 hores d’atenció, supervisió i suport. 2 sortides culturals de dia complet i 1 excursió de mig dia per setmana. Un programa social i d’activitats molt complert amb esports, visites locals, i visites turístiques, animació, etc.
Opció per a prendre part en lliçons addicionals o esports específic. Trasllats a l’aeroport (alguns cursos apliquen suplements). Tots els materials del curs i un certificat d’estudis. Més informació sobre el que s’inclou en cada Centre d’estiu per a joves LEOH, consulteu-nos si us plau.

Alta qualitat de l’Ensenyament de l’Anglès

Els nostres professors són professionals qualificats i amb experiència que utilitzen mètodes d’avantguarda en un ambient d’aprenentatge interactiu i estimulant per ajudar a aprendre ràpidament.

Les lliçons estan dissenyades per centrar-se en la construcció de les seves habilitats de comunicació i de confiança en l’ús e l’Anglès.

Oferim:  20 lliçons (16,7 hores) o 25 lliçons (20,8 hores) cada setmana. Proves de progrés i entrevista individual de progrés amb el seu professor. Classes internacionals i petites, amb molta atenció individual. Tots els materials d’aprenentatge inclouen certificat final de curs.

Als centres LEOH, portem el llenguatge a la vida quotidiana dels estudiants a través d’un enfocament dinàmic i funcional. A més de la capacitació formal de coneixements d’idiomes, lliçons que inclouen projectes de treball, jocs i l’ús de gran varietat de recursos d’ensenyament de anglès. Les lliçons també inclouran la preparació per a les excursions i activitats per tal d’ajudar a continuar el seu aprenentatge fora de les aules.
El nostre centre de Cambridge ofereix també un programa intensiu de 25 classes per setmana per ajudar els estudiants ambiciosos i madurs a que avancin més ràpid.

Opcions d’ampliació del curs d’anglès específic sense cost addicionals

Oferim una àmplia gamma de cursos de reforç amb opcions per aprenentatge en àrees d’anglès de interès Especial, o de esports, etc., que es realitzen durant 5 hores per setmana per les tardes i que li permeten adaptar i ampliar el seu.

Curs d’estiu per a joves amb els seus interessos específics i/o necessitats. Aquests programes de tarda opcionals han estat dissenyats per ajudar a treure el màxim profit de la seva estada perquè li dóna l’oportunitat de millorar el seu anglès mentre que practica el seu esport o afició, etc.

Les Opcions d’ampliació del curs amb d’anglès específic, estan disponibles a la majoria dels centres al Regne Unit, EUA i Canadà, i sense cost addicional. Els estudiants poden personalitzar el seu curs a l’arribada, mitjançant l’addició d’una de les moltes opcions d’Idiomes que oferim.

cursos