Programa de Doble titulación de Bachillerato (BDA) de forma presencial en tu instituto y virtualmente desde tu casa o tu instituto en nuestra High School en Estados Unidos.

¿QUÉ DICEN DE NOSOTROS?

Teresa Viader Rapp
Teresa Viader Rapp
2024-01-11
Bé TOT (but the Irish weather ;-): L'organització (confiable, amable i eficient), l'acompanyament, la residència, les activitats, el tarannà del grup, etc. Gràcies al Damià i a la Isa per tot... La idea és repetir :-)
Fina Castilla
Fina Castilla
2023-07-20
Simplement GENIAL, tenia molta inquietut perque la nena no havia sortit mai sola, si havia utilitzat Mai una targeta de credit i la veritat que Leoh idiomes han tingui un tracte molt proper i la monitora encantadora, tinc constancia que ha estat molt pendent de ma filla, tornarà a viatjar amb Leoh Idiomes, tens informacio a diari a través d’ un blog I cada día publiquen fotos de les activitats que fan Estic molt contenta amb ells, gràcies
Heinrich Hodemniac
Heinrich Hodemniac
2023-07-20
Hace poco a vuelto La Niña de Inglaterra donde fue con LEOH y ha vuelto más que contenta . Vale la pena de verdad . Como padre quieres lo mejor para tu niño . Pues esto es lo mejor . Nosotros hemos tratado con el señor Damián que te ayuda con todo desde el principio hasta al final . Un profesional en el sector . No puedo decir nada más , solo que ha sido una experiencia única .
Francesc Alis
Francesc Alis
2023-03-07
Muy profesionales , encantados con su manera de tratarnos , tanto el colegio como la familia un 10 !! Gracias Damia 😘
Montse Navarro Farré
Montse Navarro Farré
2023-02-28
La nostra experiència ha estat molt satisfactòria. Atents en qualsevol moment, donant una resposta ràpida i eficaç. Moltes gràcies!