SUMMER CAMPS

INMERSIÓN LINGÜÍSTICA/CAMPAMENTO DE VERANO LEOH

Bachillerato dual americano

U.S. High School Diploma

Programa de Doble titulación de Bachillerato (BDA) de forma presencial en tu instituto y virtualmente desde tu casa o tu instituto en nuestra High School en Estados Unidos.

AÑO ACADÉMICO

ESO | BACHILLERATO | CICLOS FORMATIVOS | UNIVERSIDAD

¡Será sin duda, una de las mejores experiencias de tu vida!

¿QUÉ DICEN DE NOSOTROS?

Esther Santana canela
Esther Santana canela
2023-07-25
El meus fills han fet un summer camp amb LEOH IDIOMAS, cadascun a un diferent al Regne Unit, i els dos han vingut encantats! Ha sigut una experiència molt enriquidora i hem quedat 100% satisfets amb el tracte rebut, amb les gestions fetes per part de l'empresa i en concret pel senyor Damián. Moltes gracies per tot!! l'any vinent repetirem!!
Fina Castilla
Fina Castilla
2023-07-20
Simplement GENIAL, tenia molta inquietut perque la nena no havia sortit mai sola, si havia utilitzat Mai una targeta de credit i la veritat que Leoh idiomes han tingui un tracte molt proper i la monitora encantadora, tinc constancia que ha estat molt pendent de ma filla, tornarà a viatjar amb Leoh Idiomes, tens informacio a diari a través d’ un blog I cada día publiquen fotos de les activitats que fan Estic molt contenta amb ells, gràcies
Heinrich Hodemniac
Heinrich Hodemniac
2023-07-20
Hace poco a vuelto La Niña de Inglaterra donde fue con LEOH y ha vuelto más que contenta . Vale la pena de verdad . Como padre quieres lo mejor para tu niño . Pues esto es lo mejor . Nosotros hemos tratado con el señor Damián que te ayuda con todo desde el principio hasta al final . Un profesional en el sector . No puedo decir nada más , solo que ha sido una experiencia única .
Francesc Alis
Francesc Alis
2023-03-07
Muy profesionales , encantados con su manera de tratarnos , tanto el colegio como la familia un 10 !! Gracias Damia 😘
Montse Navarro Farré
Montse Navarro Farré
2023-02-28
La nostra experiència ha estat molt satisfactòria. Atents en qualsevol moment, donant una resposta ràpida i eficaç. Moltes gràcies!
MARIA LUISA GUIVERNAU ESCUER
MARIA LUISA GUIVERNAU ESCUER
2023-02-28
Hem fet un viatge educatiu a Malta amb els alumnes de farmàcia de INS Baix Camp amb Learn English On Holiday (LEOH).La veritat una meravella. Una organització 10! Repetirem amb ells pròxim curs.
EVA ZAERA
EVA ZAERA
2023-02-28
Damián és molt professional, proper, eficient i ràpid en gestionar qualsevol incident o demanda. 100% recomanable!
M.ELENA LOPEZ FERRER
M.ELENA LOPEZ FERRER
2023-02-28
L'organització, la rapidesa de gestió i el resultat de la experiencia ha estat molt favorable. Recomanable 100%