ESTUDIA I TREBALLA
A CANADÀ

Explora Canadà mentre estudies i treballes!

Descobreix una experiència única al Canadà amb els nostres programes de treball i estudi dissenyats especialment per a estudiants. Submergeix-te en la cultura canadenca mentre millores les teves habilitats lingüístiques i adquireixes experiència laboral rellevant. Vine i fes realitat els teus somnis acadèmics i professionals en una de les destinacions més fascinants del món!

Amplia els teus horitzons acadèmics i professionals al Canadà.

Amb els nostres programes de treball i estudi al Canadà, tindreu l’oportunitat de combinar classes en reconegudes institucions educatives amb pràctiques laborals remunerades. Obté una educació de qualitat i adquireix experiència pràctica en un entorn internacional, aplanant el camí cap a un futur exitós.

Converteix Canadà en casa teva mentre aprens i treballes.

La nostra agència de viatges us brinda el suport necessari perquè la vostra estada al Canadà sigui inoblidable. Des de la selecció de la millor institució educativa fins a la recerca de feina, t’acompanyarem a cada pas del camí. Descobreix la bellesa natural, la diversitat cultural i la qualitat de vida que ofereix Canadà mentre desenvolupes les teves habilitats i construeixes amistats duradores.

Trieu el vostre programa

Filter By

Trips not found!

La millor manera d'aprendre anglès és

Viure-ho!