INS Fontanelles

Viatge educatiu a Brighton – UK

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL VIATGE

 • Podeu pagar amb targeta de crèdit o transferència Bancària
 • Si pagueu per transfèrencia bancaria, abans d’emplenar aquest formulari cal haver fet la transferencia al número de compte ES56 2100 0624 07 0200213759. Indispensable indicar, en el concepte de la transferència, el nom i cognoms de l’alumne.
 • Si us plau, empleneu tots els camps del formulari.
 • És INDISPENSABLE indicar en la fitxa de inscripció el nom i cognoms de l’estudiant tal i com consta en el document oficial amb el que viatjarà (Passaport), així com la informació del document requerida i resta de camps.
 • És molt IMPORTANT indicar en l’apartat COMENTARIS qualsevol intolerància, al·lèrgia ja sigui a mascotes (gossos, gats, rosegadors,…), aliments (fruits secs, marisc, ous,…), medicines (ibuprofè, paracetamol, penicil·lina,…) o dieta (Vegetariana, sense gluten, sense lactosa…). Així com alguna altra condició mèdica especial com malaltia (TDH, TDHA, asma, diabetis, lesions,…).

  Import del pagament

  Data màxima per a fer el pagament

  Dades Alumne

  Nom

  Primer Cognom

  Segon Cognom

  Email

  Comentaris

  Transferència bancaria

  Justificant primer pagament

  targeta de credit

  Si seleccioneu la targeta bancària com a mètode de pagament, sereu redireccionats automàticament al sistema de plataforma segura de pagament en línia (TPV) de l'entitat financera corresponent, on us seran sol·licitades les dades de la vostra targeta de crèdit o dèbit: número de targeta i data de caducitat. Recordeu afegir el nom i cognoms de l'alumne que viatge a l'apartat: Nom i cognoms del viatger.

  Espereu a ser redireccionats automàticament al pagament en línia (TPV) quan feu clic a botó Enviar.