Programa Demi-AUPair a Irlanda

Aquest excel·lent programa ha estat dissenyat per a estudiants que volen combinar un programa d’estudis amb l’experiència de viure amb una família irlandesa ajudant les tasques domèstiques durant el curs.

Suposa una via excel·lent per millorar les habilitats comunicatives i experimentar la vida d’una família irlandesa.

Els participants milloren el nivell d’anglès i les nostres famílies seleccionades reben una gran ajuda a la casa. Els nostres professionals i econòmics programes del meu parer operen durant tot l’any, sent molt positiu per a aquells que necessiten una data concreta per començar.

Per qué amb LEOH idiomes?

LEOH Idiomes ubica els participants en una família seleccionada i supervisada personalment a l’àrea de Dublín. 
Aquest programa d’intercanvi permet a les Demi-Aupair tenir classes als matins i ajudar les famílies en les tasques domèstiques per les tardes durant 15 hores a la setmana, a més de dues nits per setmana cuidant el nen a canvi de l’allotjament en règim de pensió completa en una habitació individual a la casa de la família.

Programa disponible per a estudiants Europeus i No Europeus.

LEOH Idiomes ubica els participants en una família seleccionada i visitada personalment a l’àrea de Dublín – aquest programa d’intercanvi permet a les altres persones tenir classes als matins i ajudar les famílies en les tasques domèstiques a les tardes durant 15 hores a la setmana, a més de dues nits per setmana cuidant el nen a canvi de l’allotjament en règim de pensió completa en una habitació individual a la casa de la família.

Informació d'interès

  • Matrícula: 15 hores setmanals
  • Dates d’inici: Qualsevol dijous (excepte festius)
  • Durada del curs: Estada mínima 2 setmanes 19 anys +
  • Edat mínima Ideal per: Estudiants que busquen experiència familiar irlandesa

Requisits d'accés

Els requisits d’accés al programa Demi-Aupair són els següents:
  • 19 anys o més.
  • Nivell d´anglès Intermediate (B1).
  • Experiència prèvia de treball amb nens.