1. INTRODUCCIÓ

Aquest document, així com els documents que s’hi citen, estableix les condicions d’ús d’aquesta pàgina web, així com la compra de productes a la mateixa (d’ara endavant, les «Condicions»).

Llegiu acuradament les condicions abans de fer servir aquesta pàgina web. En fer servir aquesta pàgina web o fer una comanda a través d’aquesta, consenteix acceptar aquestes condicions.

Aquestes condicions podrien ser modificades. És responsabilitat de llegir-les periòdicament, ja que les condicions vigents en el moment d’ús de la pàgina web o de subscripció del contracte (tal com aquest es defineix més endavant) seran les que li siguin aplicables.

2. LES NOSTRES DADES

Aquesta pàgina web està operada sota la denominació LEOH IDIOMAS. International language schools and trips sl. NIF: B76547555

3. LES SEVES DADES I LA PÀGINA WEB

Les dades personals i la resta de la informació que ens faciliti seran tractades d’acord amb allò establert a la Política de Privadesa. En fer ús d’aquesta pàgina web consenteix el tractament de la informació i dades esmentades i declara que tota la informació o dades són veraces i es corresponen amb la realitat.

4. ÚS DE LA NOSTRA PÀGINA WEB

En fer ús d’aquesta pàgina web i fer comandes a través de la mateixa es compromet a:

Fer ús d’aquesta pàgina web únicament per fer consultes o comandes legalment vàlides. Per això no realitzarà cap comanda falsa o fraudulent. Si es pogués considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-ho i informar-ne les autoritats pertinents.
Facilitar-nos la vostra adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consenteix que podrem fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè.
En fer una comanda a través d’aquesta pàgina web, declara ser més gran de 18 anys i tenir capacitat legal per celebrar contractes.

5. DISPONIBILITAT DEL SERVEI

Els articles que s’ofereixen a través d’aquesta pàgina web estan únicament disponibles per enviar-los a territori espanyol, excloent-hi les Illes Canàries i les Illes Balears.

6. CELEBRACIÓ DEL CONTRACTE

Per fer una comanda, haureu de seguir el procediment de compra online i fer clic a «Autoritzar pagament». Un cop realitzada la comanda serà informada de la nostra acceptació a través d’un correu electrònic on li confirmem que el producte està sent enviat.

Seran objecte del Contracte únicament aquells productes relacionats a la seva comanda.

La realització per part del CLIENT de la comanda, equival a l’acceptació plena i sencera dels preus, de la descripció dels productes a la venda i de les Condicions Generals de Venda, així com de qualsevol altra especificada a la mateixa comanda.

7. DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES

Totes les comandes de productes es cursaran quan es produeixi el pagament. Si es produeixen dificultats quant al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar informació sobre això. En aquest cas, us reemborsarem qualsevol quantitat que pogués haver abonat.

8. LLIURAMENT

Sense perjudici del que estableix la Clàusula 7 anterior respecte de la disponibilitat dels productes i llevat que es produeixin circumstàncies extraordinàries, intentarem enviar la comanda consistent en els productes relacionats amb cada Confirmació d’Enviament abans de la data de lliurament que figura a la Confirmació d’Enviament en qüestió, en el termini de 5 dies, comptadors des de la data de la Confirmació d’Enviament.

No obstant això, es podrien produir retards per qualsevol de les raons següents:

circumstàncies imprevistes o
zona de lliurament;

Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, us informarem d’aquesta circumstància i us donarem l’opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé d’anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat. Tingueu en compte en qualsevol cas que no realitzem lliuraments els dissabtes ni els diumenges ni dies festius.

9. CANVIS I DEVOUCIONS

Cap dels productes que s’ofereixen a la nostra web accepta canvis ni devolucions.

10. PREU I PAGAMENT

Els preus de la pàgina web inclouen IVA, però exclouen les despeses d’enviament que s’afegiran a l’import total.

El preu de cada producte serà el que s’estipuli a cada moment a la nostra pàgina web.

Quan hagueu fet les vostres compres, tots els articles que voleu comprar s’hauran afegit a la cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament. Per fer-ho navegarà pel menú de compra fins fer clic a Autoritzar pagament (En fer clic a «Autoritzar Pagament» està confirmant que la targeta de crèdit és seva).

Podreu fer el pagament amb les targetes Visa, Mastercard. Per minimitzar el risc d’accés no autoritzat, es codificaran les dades de la targeta de crèdit.

Per això, les transaccions comercials són realitzades en un entorn de servidor segur sota protocol SSL (Secure Socket Layer).

Les targetes de crèdit